veel experimenteren

Ik heb het altijd al willen doen: schrijven. En vannacht is het dan zover. Had het nooit kunnen verwachten.. schrijven; geen mooie verhalen, maar verhalen over het soms wat miserabele dat mijn leven heet. Het begint bij het opstaan. Een droge mond heb je niet eens van de drank van gister, want daar had geen alcohol in gezeten, nee, het slapen duurt altijd zo lang. 10 uur met 1 plaspauze is pas genoeg, en het worden er zo 13 als je niet uitkijkt. Maarja slaperig als je bent is er maar 1 ding wat je wil: wat drinken, eten en je zover mogelijk van de realiteit storten. Hoe dichter je bij het echte leven komt, hoe slechter het wordt.

Runscape spelen

Je speelt dus runescape.. een virtueel spelletje met een character dat vaardigheden verkrijgt puur door tijdsinvestering in zijn simpelste vorm. Een eentonige beweging waar een enkele zenuw al aan voldoet. Hoe vaker je klikt hoe sterker je wordt zo werkt het. Anders dan het echte leven waar je blijft switchen en steeds in beweging bent, tenminste zoals het zou horen te werkt. Nu geldt dat voor mij natuurlijk ook: je kent het voor iedereen geldt hetzelfde. We zijn allemaal maar mens.

Was alles maar zo easy

Maar was alles maar zo easy: deze jongen kent uiteraard een verleden (zoals iedereen) en daarnaast ben ik maar vanuit een aparte positie begonnen. Ik ben dus sexueel misbruikt wat dus eigenlijk een expiriment was. Heb zelf seksuele activiteiten ondernomen wat ook expirimenten waren tevens verlangen. Hier wil ik nu niet verder over uitweiden.