Uitgaan in Odeon

Uitgaan Amsterdam

In Amsterdam zijn honderden kroegjes, discotheken en eetcafés te vinden.
Vooral in het weekend bruist het uitgaansleven in Amsterdam en komen er duizenden mensen richting centrum voor een leuke avond. Ben jij op zoek naar iets bijzonders, iets speciaals en iets aparts? Dan kan je wellicht eens uitgaan bij Odeon. Odeon heeft met zijn rustieke uitstraling en inrichting een geweldige sfeer. Door zijn prachtige uitstraling waan je je in een paradijs.

Uitgaan in Odeon

Het prachtige pand van Odeon heeft meerdere bijzondere zalen, zoals onder andere:

  • De concertzaal
    Hier worden de clubfeesten georganiseerd. Er is een zeer divers programma, waardoor Odeon al jaren een groot publiek trekt. De concertzaal heeft een grote dansvloer.
  • Het balkon
    Op heerlijke, grote, rode lounge banken kijk je uit over de dansende mensen massa in de concertzaal. Doordat het balkon een eigen bar heeft, hoef je niet ver te lopen om je drankje te halen. De ideale plek om even bij te komen.
  • Goldroom en redroom
    Op de eerste verdieping vind je Gold en Red rood die samen, of apart te zijn. In de Gold room is een cocktailbar. In Totaal kunnen er in beide kamers 140 personen. Deze kamers zijn dan ook ideaal om af te huren voor bijvoorbeeld een bruiloft.

Uitgaan en overig in Odeon

Alle zalen in het Odeon zijn af te huren voor een onvergetelijke, persoonlijke avond. Maar dat is niet alles.  Odeon biedt ook diverse arrangementen die geboekt kunnen worden. Bijvoorbeeld voor vergadering, voor dineren én dansen enzovoort.