Shoppen in Kalverstraat

Welke vrouw houdt er niet van? Een dagje shoppen! Heerlijk met een vriendin de stad in en de hele dag kleren, schoenen en lingerie passen, geurtjes proberen en testers van make-up gebruiken.
Als je een keer écht volledig uit je dak wilt gaan, is er maar één plek waar je moet zijn. De kalverstraat in Amsterdam. De ultieme shop walhalla!

Kalverstraat Amsterdam

In de kalverstraat vind je een breed scala aan winkels. Alles is hier te verkrijgen, van mobiele telefoons tot aan BH’s en van schoenen tot aan zeep. Alle bekende winkels, merken en ketens zijn hier te vinden. Kan jij de verleiding weerstaan in de luxe winkels in de Kalverstraat? Of laat jij jezelf heerlijk gaan en ga je shoppen tot je erbij neer valt? Van welke stijl je ook houdt, ook voor jou is er een geschikte winkel. Van chique tot aan stoer. Uiteraard zijn de typisch Nederlandse winkels, zoals de HEMA, ook van de partij. Daarom biedt de Kalverstraat voor iedereen wat wils. Van miljonairs tot aan studenten.

Een absolute tip als je gaat shoppen in de Kalverstraat is het gedeelte met de echte dure winkels. Of je er nou heen gaat om alleen rond te kijken of om echt iets te kopen, dat maakt helemaal niets uit. Laat je inspireren door de mode van Gucci, Dior en Prada… Kijk je ogen uit op de prijskaartjes of trek, zonder te knipperen, je creditcard zodra je de winkel in loopt.

Shoppen in de Kalverstraat

Shoppen in de Kalverstraat… een must voor elke vrouw.