Over drank en mannen

Leg het me alsjeblieft maar uit. Dit is misschien wel het ‘het’ waar mensen ook over praten. Hij en zij hebben ‘het’ niet begrepen…. WAT?! Natuurlijke selectie? Ach jonge heb laatst de hele docu van planet earth van bbc gezien als dat niets is xD. ‘het’ kan ook een gehoor probleem zijn. Maar waar ik bang voor ben en wat het waarschijnlijk is, is dat ik niet goed luister omdat ik te diep in gedachten verzonken ben. Me constant zorgen maak. Omdat ik geloof dat dat de enige manier is om mijzelf uit ‘die benarde positie’ te helpen.

Goede doelen Afrika

Zonder enig besef dat kinderen in afrika in een nog veel benardere positie zitten. Dus wat is die benarde positie nu eigenlijk? Staat het wel beschreven in het verhaal hierboven? Of ben ik alles voor mezelf steeds aan het goed praten.. Ik ben toch slechts een mens? Net zo slecht dus als al die anderen. Achja.. heb wel eens het gevoel dat ik wel liefde voel. Het beste met een ander overheb. Het me iets aangaat als dat niet zo is. Anderen lijken het wel eens te spelen of er niets om te geven. Men lijkt egoistisch dat is duidelijk. Ongelimiteerd dat is de vraag. Eens geloofd dat er geen grenzen aan waren.. die avond zo gek gewodren als het maar kon. Toen ik nog in de middelgrote stad woonde had alle vriendjes die ik wensen wou. Daar wou iedereen wel met mij spelen, alles heeft daar op rolletjes gelopen.

Psychische gezondheid

Sinds het dorp begon het al met pesterijen en eindigde het dus in een aftakeling waar drank de hoofdrol in speelt. Emotioneel is het altijd zo kut geweest. Op de achtergrond haal ik nog mijn gymnasium diploma, zo zie je nog hoe ver ik daar nog boven stond. Was al afgetakeld aan hersencellen en psychische weerbaarheid/gezondheid vanwege mijn drankgebriuk, en daarnaast had ik er ook nog weinig tijd in gestoken. En alsnog gehaald?!?! Het is maar hopen dat ik nu nog op tijd de juiste keuze maak. De juiste keuze vanuit volwassenheid, de juiste keuze omdat ik die nu nog kan maken, de juiste keuze omdat drank er hopelijk nu nog niet de grootste rol in speelt…