waarom zovirax echt helpt tegen koortslip

Wat is een koortslip

Een koortslip ontstaat door het (besmettelijke!) Herpes virus. Dit virus blijft in je lichaam zitten en bij een verminderde weerstand, kan het virus zich laten zien en een koortslip veroorzaken. Een koortslip is vervelend, maar er is een oplossing voor! Omdat je lichaam het virus vaak niet de baas kan, is het aan te raden om Zovirax te gebruiken tegen een koortslip. Maar waarom helpt Zovirax nou echt tegen een koortslip?
Zovirax zorgt ervoor dat het virus zich niet kan vermenigvuldigen, waardoor je koortslip niet erger wordt en langzaam gaat slinken. Bovendien helpt Zovirax echt tegen een koortslip, omdat het de periode van pijn korte maakt en genezing gaat sneller dan normaal.

Zovirax helpt tegen koortslip

Zodra je branderigheid, jeuk of tintelingen voelt, kan je beginnen met het smeren van Zovirax. De uitbraak van het Herpes virus wordt hiermee bestreden. Zelfs als de koortslip al doorgebroken is en als er sprake is van rode vlekken of blaasjes, versnelt Zovirax de genezing. Voorkomen is echter beter dan genezen. Het wordt daarom aangeraden om Zovirax koortslip crème al direct in huis te hebben, zodat je er altijd op tijd bij bent. Zovirax is te koop bij de apotheek of drogist, maar ook bij sommige supermarkten of tankstations. Zovirax tegen een koortslip is verkrijgbaar in een tube, maar ook in een pompje. Met dit pompje heeft u altijd de juiste dosering, het is een stevige verpakking en daarom is het makkelijk mee te nemen. Bovendien is de Zovirax in pomp hygiënisch verpakt.