Hotelbon Amsterdam

Ontdek nu het mooie Amsterdam

Amsterdam is een van de steden in de wereld die erg tot de verbeelding spreekt. Daarnaast is Amsterdam een prachtige historische stad, waar u van de ene verbazing in de andere zult vallen.

Verbazing over de mooie bouwwerken die zich door de hele stad bevinden, maar tevens verbazing over de vrije bevolking en dat iedereen mag zijn hoe die is. Dit laatste is tevens voor veel buitenlandse toeristen een reden om Amsterdam te bezoeken.

Wandelen langs de talloze grachten, een rondvaart maken, de wallen bezoeken of een van de vele musea bezoeken, zijn allemaal mogelijkheden tijdens een bezoek aan en een verblijf in Amsterdam. Deze hoofdstad is gemakkelijk bereikbaar en bruist het hele jaar 24 uur peer dag 7 dagen in de week.

Waarom een Hotelbon cadeau doen?

De Hotelbon is een geweldige uitvinding waar inmiddels vele mensen jaarlijks gebruik van maken. Veel mensen hebben enkele keren per jaar een verzetje nodig, om de batterij weer op te kunnen laden. Deze ontspanning gunnen de meeste mensen zich echter niet. Door om welke gelegenheid dan ook een Hotelbon cadeau te doen, is er geen uitweg mogelijk en is een Hotel snel geboekt. Inmiddels kunt u met de Hotelbon al in meer dan 3000 Hotels in 21 landen van Europa terecht. Maakt u voor de eerste keer gebruik van een hotelbon, dan is het een aanrader om een Hotel in Amsterdam te boeken. Een dagje Amsterdam wordt wel eens gepland, echter tijdens een verblijf en overnachting in Amsterdam, zult u merken dat Amsterdam nog bijzonderder is.

De mooiste hotels

In Amsterdam heeft u de keuze uit de mooiste hotels. Dit heeft vooral te maken met het hoge aantal toeristische en zakelijke bezoekers op jaar basis. Er is in Amsterdam bijna geen hotel te vinden, waar geen hoge standaard gehanteerd wordt. Uiteraard is er een verschil tussen 3, 4 of 5 sterren Hotels, maar de service en kwaliteit is overal even goed. De meeste hotels bevinden zich in of net buiten het centrum. Op deze manier heeft u alles binnen handbereik en hoeft u het hotel maar uit te lopen om de meest prachtige ontdekkingen te doen. Hotels in Amsterdam hebben veel aandacht aan de inrichting besteedt en kunst speelt hier een grote rol.

De talloze mogelijkheden

Eenmaal een hotelbon gekregen, is de keuze nog niet snel gemaakt. Kijk goed welke wensen u heeft en waar het hotel aan moet voldoen. In bijna iedere straat van Amsterdam bevinden zich hotels, de een nog mooier en leuker dan de ander. Al deze mogelijkheden, maakt de zoektocht naar het geschikte hotel wel leuker en uitgebreider. De mogelijkheden bestaan uit hotels met of zonder restaurant, in of net buiten het centrum, zeer luxe of losse kindvriendelijke hotels. De hotelbon biedt voor een aantrekkelijke prijs de mooiste overnachtingen aan.

Waar koop ik een hotelbon

Op de website van Hotelbon kunt u snel en eenvoudig de gewenste Hotelbon aanschaffen. U kunt daarbij kiezen voor een Hotelbon jaarkaart of Hotelbon voucher. Bij een voucher verblijft u gratis 3 nachten in het hotel, bij een jaarkaart verblijft u en onbeperkt aantal nachten per jaar in een hotel. De enige voorwaarde die er aan een hotelbon gesteld is, u moet in het hotel ontbijten en dineren. Bij het vertrek rekent u dan alleen het eten en drinken af, maar niet de overnachting.