Hoe vind ik kleurlenzen voor feest

Het is feest!

Heb jij binnenkort een feestje? Dan heb je waarschijnlijk al een leuke outfit in gedachten. Tot in detail weet jij al wat je aan gaat trekken naar het feest, inclusief de sieraden die je gaat dragen en de schoenen.

Soms wil je echter een keer wat extra’s. Je kan veel variatie aanbrengen met make-up, maar of dat nou echt origineel is… Wil jij de show stelen op het feest? Ga dan eens kijken voor kleurlenzen.

Het leuke van kleurlenzen voor een feest uitzoeken is dat je iets heel bijzonders uit kan kiezen. Draag jij bijvoorbeeld een knalgroen jurkje, dan is het natuurlijk geweldig als je ogen daarbij matchen! Als je kleurlenzen voor een feest kiest die er natuurlijk uitzien, dan zullen mensen wel zien dat er iets anders aan je is, maar ze kunnen het misschien niet helemaal plaatsen. Juist dan blijf je in hun hoofd hangen en trek je dus de aandacht.

Kleurlenzen voor een feest

Als je iets heel apart wilt naar een feest, dan kan je ook felle kleurlenzen kiezen. Denk aan knalblauw, knalgroen, maar ook knalrood, paars enzovoort is verkrijgbaar. Het ligt wel aan het soort feestje. Als jij bijvoorbeeld een bruiloft hebt, kan je moeilijk met rode kleurlenzen aan komen zetten, maar als je een feest hebt zoals carnaval, dan kan je je kleurlenzen daar natuurlijk op aanpassen en dan kan het niet gek genoeg zijn! Wist je dat er kleurlenzen bestaan in diverse prints? Ook kattenogen of zombie-ogen zijn verkrijgbaar.

Meerdere kleurlenzen in een weekend

Heb jij op een dag verschillende feesten? Dan kan jij verschillende lenzen meenemen. Er is een groot verschil tussen lenzen bij daglicht en lenzen voor 's nachts in de disco. je hoeft uiteraard geen heel lichtplan op te stellen voor jouw outfit en lenzen, maar je kan er wel rekening mee houden!