Girls fair Amsterdam

Waarom naar de girls fair

De girlsfair in Amsterdam is de happening voor meiden, dames, vrouwen van alle leeftijden. Iedere jaar wordt de girls fair in de zomermaanden georganiseerd. Tijdens dit prachtige evenement krijg je namelijk de kans weer helemaal te gaan stralen. De girls fair is op het gebied van lifestyle, beauty en mode een heus walhalla. Er zijn tal van workshops, danceshows en optredens waar je doorheen flaneert. Daarnaast kun jij je aanmelden voor een make-over, die door de bekendste visagisten en stylisten van Nederland begeleid wordt.

Ontdek het geheim van mooi zijn

Dat mooi zijn geen pijn doet, kom je op de girls fair in de beauty area wel achter. Hier zul je namelijk alles vinden op het gebied van gezondheid, huidverzorging en alles dat met schoonheid te maken heeft. Je krijgt hier op de girls fair de kans om fotoshoots en metamorfoses te ondergaan, zodat jij je werkelijk Hollands next top model zult voelen.
Voor de jonge meiden bestaat er op de girls fair zelfs een kans, dat je gescout wordt voor een modellencarriëre.

De mooiste optredens

Op de Amsterdamse girls fair schittert het tevens van de beste muzikanten. Muzikanten en artiesten die in 2010 optredens verzorgden waren onder anderen

  • Timor Steffens,
  • Alain Clark,
  • Lisa Lois en
  • diverse bekende dj’s.

Dit geeft op zich de hoge kwaliteit van de girls fair al aan.

Welke kosten

De entree kosten voor de girls fair zijn ongeveer rond de 20 euro. Heb je echter een cultuurkaart, dan scheelt dat aanmerkelijk. Met een cultuurkaart kun je namelijk al rond de 16 euro een bezoek brengen aan de girls fair Amsterdam.

Veiligheid dames gewaarborgd

De veiligheid van alle aanwezige vrouwen en dames wordt gegarandeerd. Er lopen verschillende professionele bewakers rond. Zij schrikken potentiele verstoorders van het feest af. Tevens is er camerabeveiliging actief in en rond het pand.