Dromen over Kate Upton

Na vanmorgen Kate Upton 5 keer bekeken te hebben, kate upton, een gruwelijk lekker nieuw jong model, besloot ik het verhaal te lezen dat ik vannacht geschreven had. Het is me zo bevallen, dat ik het vannacht weer ga doen. Dan ga ik het hebben over chicks, de markt, plundertochten, een eiland en over negers.

Muziek downloaden

Het is nog vers. Ik luister nu ‘somebody that i used to know’ van goyte, een nummer dat de nummer 1 nieuwe mega hit van 3fm was. Heb het voor het eerst gehoord toen ik aan het biljarten was, 2 ckickies aan de bar en zette dit nummer op. Toen de muziek mij raakte keek ik richting de bar. Beiden kijken mij aan. Sindsdien doet de muziek mij iets. Ik zet het nummer dus nu op, om emoties op te roepen die mij van de vorige afhelpen. Laat het namelijk duidelijk wezen dat het vandaag een kut dag is geweest. Heb me de hele dag een stumpert gevoeld.

Puberteit

Ik vind mezelf een stumperd, een sukkel, niks waard, hopeloos, waardeloos zonder toekomst, iemand die het voor zijn doen nog stom doet, mislukt in zijn grootste vorm, het minste van het minste, onderaan de samenleving, als ik daar al bij zou horen. De wereld heeft aan mij slechts een last, verder niks. Dat is dus wat vandaag, van laten we zeggen 3 uur tot nu zich in mijn hoofd heeft afgespeeld. Dit is toch niet gezond meer? Heb laatst iets op tv gezien waarbij er werd geteld hoeveel (ging over Man vs. Vrouw) woorden er per dag gezegd werden. Bij een vrouw waren dit natuurlijk veel meer woorden, maar voor beide geslachten kwamen ze toch zeker boven de 10.000 woorden uit. Voor mij ben ik bang dat het niet eens over de 100 is gekomen. Elk woord dat ik zou zeggen zou toch geen betekenis hebben, gezien degene die het zegt geen betekenis heeft slechts ongeluk. Ik zou me alleen schuldig kunnen voelen nadat ik iets zou uitkramen. Meer niet. Dus waarom doe ik dit überhaupt nog. Ik ga runescape spelen tsjus.