Dat het mis gaat is duidelijk

Eigenlijk hoop je dan dat de wereld in de toekomst instort. Jij hebt dan namelijk toch de juiste keuze gemaakt. De weg naar succes. De weg naar geld, naar macht, naar controle en naar het overleven. Je zal langst kunnen overleven en als  god kunnen beslissen over andermans lot. Ik zou het dan goed doen, op een juiste rechtvaardige manier. Niks achter de ellebogen, zou niet eens kunnen want ik heb niet eens iemand.. Zou daarom ook de enige kunnen zijn die dat echt goed zou kunnen.

Persoonlijke contacten

Persoonlijke contacten zouden geen rol kunnen spelen. Probeer mijn gehele gedachten op te schrijven, faal hier helaas in. Val steeds terug in mijn gedachten waarin ik te opgewonden raak of in teveel verwachting over mijnzelf of over wat ik schrijf of wat dan ook wat mij de hele weg kwijt laat raken. Zelfs overlezen geeft mij niet weer de ingeving over wat ik wou schrijven. Het ging over de toekomst in ieder geval. Een toekomst waarin schaarste een dominante rol speelt. Waarin alles in elkaar is gestort en waarin alleen de machtigste en de gene aan wie het gegunt is kunnen overleven of in ieder geval enigszins dragelijk kunnen leven.

Met de wereld gaat het niet goed

Met de wereld gaat het namelijk niet goed daar is iedereen het over eens. Dat het misgaat is duidelijk. Hoe het misgaat op bepaalde manieren ook; klimaat, economie, vergrijzing noem het maar op. Zelfs die begrippen zijn nog verschrikkelijk breed, om maar aan te geven dat ik het alweer kwijt ben :s wtf man. Midden in een gedachte hoe kan dat nou. Me tekst leek eindelijk ergens op en het was het ook. Eerst in me hoofd, daarna niet op papier. Het resultaat zal er wel weer toe doen maar het schiet me nu te binnen: de mate waarin het misgaat is onduidelijk.