Bio HCG kuur

BIO HCG kuur | weinig bijwerkingen

BIO HCG is een gekapselde vloeistof met daarin opgelost de BIO variant van een menselijk hormoonlijke eigenschap. Deze BIO variant is dus een in het laboratorium gekopieerde versie, waaruit eventuele negatieve bestanddelen zijn weg gefilterd. De BIO HCG heeft dan ook geen bijwerkingen. Als je een BIO HCG kuur volgt moet je niet stoppen met eten, echter zul je een aangepast dieet volgen zodat je lichaamsprocessen veilig doorgaan. Wanneer is het voor jou een gepast moment om te beginnen met de kuur en belangrijker wanneer het verstandig is om te stoppen?

Eet gebalanceerd

Tijdens het afval proces is het noodzakelijk dat je een licht maar eiwitrijk dieet volgt. Je lichaam voedt zich namelijk op de overtollige vetten en koolhydraten in je lichaam. De eiwitten in het aanvullende dieet zijn belangrijk aangezien de eiwitten belangrijke lichaamsfuncties aansturen. Je dient dan ook een vetvrij, koolhydraat arm en eiwitrijk dieet te volgen. In onze handleiding geven we uiteraard enige instructies wat voor eten erg geschikt is te combineren met een BIO HCG kuur. Tijdens de kuur wil je namelijk ook goed in je vel zitten, en wil je ook lekker eten. Op het moment dat je dan ook stopt met de kuur geven we je instructies om in de stabilisatie periode een aangepast dieet te volgen waarbij je lichaam aan je nieuwe gewicht went. Uiteraard wil je je nieuw gevonden ik op dit gewicht houden.

Wanneer beginnen met de BIO HCG kuur

Je voelt je niet goed en je zit niet lekker in je vel. Je hebt een hoge Body Mass Index waarde en dit betekend dat je overtollig vet hebt. Je kunt het ook zien op je dijen, heupen en je buik. Daar kunnen wel wat kilootjes vanaf. Dan is dit het moment voor jou om met de BIO HCG kuur aan te vangen. Je kunt de BIO HCG zo bestellen, er is geen recept of iets dergelijks voor nodig. Zodra je de kuur in huis hebt, lees je uiteraard onze handleiding met adviezen aandachtig door. Je moet namelijk wel weten hoe je de tabletten inneemt, en over welk traject je wat voor voedsel kunt of moet gaan eten.

Wanneer stoppen met de BIO HCG kuur

Uiteraard moet je ook een keer stoppen met het BIO HCG dieet. De kuur is ervoor bedoeld om je overtollige vetten als sneeuw voor de zon te laten verdwijnen. Inmiddels heb je een mooi resultaat behaald. De kilootjes zijn eraf gevlogen en je lichaam ziet er weer geweldig uit. Toch moet je opletten dat je op het juiste moment stopt. Op het moment dat je binnen de gemiddelde BMI schaal valt kun je beginnen te stoppen. Zodra je een BMI waarde hebt van 20, dan is het vaak het moment aangebroken om te stoppen. Je wilt ook niet te weinig vetreserves hebben uiteraard.

Nadat je de BIO HCG kuur bent gestopt

Je zit weer lekker in je vel en je straalt weer. Toch wil je op dit gewicht blijven. Pondjes kunnen er zo weer aanvliegen. Wij informeren je hoe je jouw nieuwe lichaam met een nieuw gewicht in balans hebt en kunt houden. Bijvoorbeeld met bio hcg spray. Alles is afhankelijk van wat voor eten je nuttigt. Voorkom uiteraard teveel verzadigde vetten in vlees, nuttig dit in zeer beperkte mate. Je eet dan ook liever groente, fruit, vis, zuivelproducten en noten. Wij informeren je hier ook over, met welke ingrediënten je een lekkere maar gezonde maaltijd kunt bereiden.